Måleri av hög kvalitet

Kompetenta målare med kvalitet i fokus

Tveka inte att kontakta oss på Norrmalms Måleri om du söker en duktig målare i Järfälla. Vi åtar oss alla typer av målning, både in- och utvändigt. Våra målare är kompetenta och serviceinriktade och har kvaliteten i fokus.

Att renovera och fräscha upp ett hus eller en lägenhet behöver inte förknippas med några stora kostnader. En målning av väggar och tak är tvärtemot ett mycket prisvärt sätt att fräscha upp och höja värdet på bostaden. Du blir av med fläckat och trista slitna färger och du får en fräsch bostad som blir trivsam att bo i under flera år framöver.

målare

Riskabelt att göra jobbet själv

Man kan förstås välja att måla på egen hand, men då gäller det att man vet vad man gör. Men vi rekommenderar att du anlitar oss på Norrmalms Måleri för målningen, då för ett garanterat snyggt och hållbart resultat. Samtidigt sparar du tid som du kan ägna till annat.

Att måla kan i många fall vara ett både tidskrävande och svårt jobb där ett misstag kan leda till problem i form av fläckar, rinnspår och färg som släpper efter en tid. Dessa problem är vanligt förekommande inte minst när privatpersoner utför arbetet själv eller har anlitat en mindre professionell målarfirma utan kvalitetsgarantier. Dessa problem slipper du om du anlitar oss.

Viktigt att inte slarva med förarbetet

Skillnaden mellan en professionell målare och en lekman handlar i mångt och mycket om det viktiga förarbetet. Ett proffs ägnar mycket av tiden åt att spackla, putsa och fixa ojämna ytor. Är grundarbetet ordentligt gjort så blir själva måleriet så mycket enklare och snyggare. Inga ojämnheter, bubblor eller andra förfulande detaljer. Dessutom blir det mycket enklare att genomföra en uppfräschning i framtiden om grundarbetet är ordentligt genomfört. Är det slarvigt gjort så måste i många fall hela jobbet göras om från grunden. Spara tid, energi och pengar genom att anlita oss istället – våra kvalitetsgarantier gör att du inte kommer att ångra det!

målare

Gott om oseriösa firmor i ROT-avdragets spår

ROT-avdraget är mycket populärt och har fått måleribranschen och andra hantverk att blomstra på senare år, inte minst i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Företagen har växt upp som svampar i jorden. Långt ifrån alla är dock seriösa och kompetenta, många lycksökare har också gett sig in i konkurrensen, lockade av de villkor som avdraget medför. Vi har själva stora erfarenheter av att ha fått städa upp efter mindre nogräknade firmor som har lämnat olika grader av halvfärdiga jobb bakom oss. Har du också drabbats av en inkompetent och slarvig hantverksfirma som gjort ett dåligt jobb? Vi kan komma hem till dig och få ordning på det hela.

Men bäst är förstås att anlita oss redan från början – när vi utför ett målerijobb i Järfälla eller någon annan del av Stockholm så kommer allt att bli bra redan från start. Vi utför även en rad andra bygg- och renoveringstjänster. 

Vi lämnar givetvis ut referenser från tidigare kunder också. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med det, nöjda kunder är vår livsluft!

Höj värdet på huset – låt oss göra en snygg ommålning!