Tjänster

ETT FLERTAL KVALITATIVA BYGGTJÄNSTER

Utöver alla former av målning så utför vi ett stort antal kompetenta hantverkstjänster för ditt hem.  Alla hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT och alla våra uppdrag kommer med kvalitetsgaranti.

Här är några av de andra tjänster som vi kan erbjuda:

Tak

Vår takavdelning utför alla typer av takentreprenader. Det kan handla om nyproducerade tak och omläggningar. Vi lägger och reparerar allt från små garagetak till stora industritak. Våra montörer är samtliga duktiga och erfarna yrkesmän. Vi är mycket måna om deras arbetsmiljö och säkerhet. 

Golv

Vi utför även golvslipning och golvläggning. Vi lägger alla typer av trägolv som finns på marknaden och utför renoveringar och nyläggningar för både privatpersoner och företag. Vi har den rätta utrustningen och kunskapen för att få just ditt golv att glänsa.

Totalentreprenad

Vi kan även utföra totalentreprenader, med hjälp av våra många duktiga samarbetspartners inom olika hantverksgrenar. Vi totalrenoverar allt från kök och badrum och kan även genomföra byggnation av till exempel villor.

Vid sidan av detta kan vi även erbjuda hjälp med areamätning. Vi kan mäta din bostad med den nyaste tekniken så att du verkligen får koll på hur stor din villa eller lägenhet är. En korrekt areamätning kan vara ett mycket bra sätt att spara pengar. Eller tjäna en extra hacka.

Vi har även kompetent folk inom energiteknik och fastighetsförädling.

Höj värdet på huset – låt oss göra en snygg ommålning!